Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Kennismaking | Dorpscentrum |
Reeds plaatsgevonden

Reconnective Healing

Aangeboden door:
CoCreate CoCreate

Website
E-mail

Alle aanbieders
Reconnective Healing | CoCreate
Aanbieder:
CoCreate CoCreate

Website
E-mail

"Als je geluk hebt zal de healing werken op de manier, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal de healing werken op een manier, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld" - gebaseerd op Eric Pearl, grondlegger van Reconnective Healing.

Toen ik de foto van Eric Pearl voor het eerst zag dacht ik "Wat een glad type. Dat is zeker niets voor mij". Toch las ik zijn boek: "Heel anderen-heel jezelf", een klein jaar later in één nacht. Toen ik kort daarop ook nog als proefkonijn op een alternatieve beurs kennis mocht maken met deze fantastische frequenties was ik verkocht.

Het is lastig uit te leggen wat Reconnective Healing voor je kan doen. Je kunt het het beste zelf maar ervaren! De "nieuwe frequenties van genezing" die door Pearl worden beschreven, overstijgen alles wat tot heden aan genezingstechnieken bekend is geworden. Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen. Hierbij is bevestiging gevonden dat deze bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt aantoonbaar is.

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring. Nieuwe frequenties worden gebruikt, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing onderscheidt zich van andere healing technieken en reikt voorbij iedere techniek, die je misschien ooit eerder tegengekomen bent. Reconnective Healing brengt balans en heelheid op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In essentie ontstaat ware heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van onze essentie.

Reconnective Healing is meer dan alleen maar symptomen bestrijden van een fysiek, mentaal of emotioneel ongemak. Deze healing frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen, op een hoger niveau met het Universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat kun je bijvoorbeeld fysieke ongemakken kwijt raken, spontane diepzinnige inzichten verkrijgen of als vanzelfsprekend mentale en emotionele steun ervaren.

Nieuwsgierig geworden? Wil je Reconnective healing een keer ervaren? Kom naar deze interactieve avond! De avond bestaat uit 2 delen. In het eerste deel zal ik meer over Reconnective Healing vertellen, over de oorsprong, hoe het is ontdekt en bekend geworden. Verder maak je kennis met een paar resultaten van wetenschappelijke studies over de werking van de Reconnectieve Healing frequenties en zal ik een paar voorbeelden geven van wat deze mooie form van healing kan bewerkstelligen. Na een korte pauze kun je zelf Reconnective Healing aan eigen lijf ervaren in een minisessie (5 euro per sessie).

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Do. 14 april 2016
Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Dorpscentrum Oegstgeest
Lijtweg 9, Oegstgeest  (Kaart )
Prijs: € 3,50 (deel 1; exclusief Reconnective Healing); € 7,50 (deel 1+2, inclusief Reconnective Healing)

Recommendatie
"Anke heeft een zeer sterke intuïtie, en ze gebruikt deze capaciteit in combinatie met healing of coaching. Je kunt de helende energie nog lang nadat Anke de sessie heeft gegeven voelen. Anke vertelt je de juiste dingen op het juiste moment in je leven zodat je zelf weer verder kunt. Je zult in contact komen met je diepste gevoelens. Maar maak je geen zorgen, ze zal je er ook doorheen loodsen en je zult je na een sessie veel beter voelen."  Hilde Leerand - hypnotherapeut, healer en medium