Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop |
Reeds plaatsgevonden

Meditatie-groep

Aangeboden door:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Meditatie-groep | de Transparant
Aanbieder:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Eli Heimanshof| Op 28 februari start Maaike van Leeuwen met een nieuwe meditatie-groep. Deze komt op iedere vierde woensdag van de maand bij elkaar en elke avond heeft een ander thema.

Wat is Essentiehealing?
Meditatie is een manier om innerlijk heel te worden waarbij je in contact komt met wie je werkelijk bent. Er is genoeg tijd en ruimte ervaringen uit te wisselen en met al je vragen te komen. Ook zullen de meditaties zo nu en dan afgewisseld worden met praktische, speelse en creatieve oefeningen die je helpen alles te integreren en te vertalen naar je dagelijkse leven. De groep zal klein zijn, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Vind je het leuk met persoonlijk ontwikkeling bezig te zijn, maar wil je je op voorhand niet te veel vastleggen? Dan is deze groep wellicht iets voor jou!

Meer informatie: Meditatie-groep

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Wo. 28 februari 2018
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur (of i.o.m. de cursisten 20.00-22.00 uur)
Locatie: Praktijk 'de Transparant'
Eli Heimanshof 22, Oegstgeest   (Kaart )
Prijs: € 25,- per persoon (je betaalt alleen als je komt)

Over
Maaike van Leeuwen van praktijk 'de Transparant' is erkend en gecertificeerd Regressie-, Re´ncarnatie- en Zielsregressietherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Re´ncarnatie Therapeuten (NVRT). Naast regressietherapie, re´ncarnatietherapie en zielsregressie verzorgt zij diverse andere activiteiten zoals verschillende cursussen, meditatie-groepen, een healing-avond, essentie-healing en lezingen.