Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus |
Reeds plaatsgevonden

Heel je verleden

Aangeboden door:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Heel je verleden | de Transparant
Aanbieder:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Eli Heimanshof| In deze en vorige levens hebben we talenten en vaardigheden ontwikkeld maar hebben we ook trauma’s opgelopen. Elk mens heeft vele levens geleefd. Allemaal met een andere ervaring, als man of vrouw, arm of rijk, dader of slachtoffer. Al deze ervaringen, zowel de positieve als de negatieve, hebben bijgedragen aan onze groei en ontwikkeling.

In deze cursus gaan we terug in de tijd, zowel in dit leven als naar vorige levens. Dat doen we in de vorm van geleide meditaties. Iedereen ervaart het verleden op een andere wijze: als beelden, ingevingen, een weten, voelen, indrukken die je ervaart of een combinatie. Alles is goed.

De cursus wordt in een klein groepje en in een veilige sfeer gegeven. Er is genoeg tijd en ruimte om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven. Na iedere meditatie is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen zodat deze verwerkt kunnen worden.

Meer informatie: Heel je verleden

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Di. 30 januari 2018
Tijd: vanaf 19:30 uur
Locatie: Praktijk 'de Transparant'
Eli Heimanshof 22, Oegstgeest   (Kaart )
Prijs: € 120,- voor vijf lessen van 2 uur

Over de Transparant
Maaike van Leeuwen van praktijk 'de Transparant' is erkend en gecertificeerd therapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Reďncarnatie Therapeuten (NVRT). Naast regressietherapie, reďncarnatietherapie en zielsregressie verzorgt zij vele andere activiteiten zoals diverse cursussen, meditatie-groepen, healing-avonden, essentie-healing en lezingen. Bekijk het volledige programma in de Agenda van de Transparant.