Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus |
Reeds plaatsgevonden

Intu´tieve ontwikkeling

Aangeboden door:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Intu´tieve ontwikkeling | de Transparant
Aanbieder:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Eli Heimanshof| Een cursus die je echt in de praktijk kan toepassen en die je helpt meer in contact te komen met wie je bent, met jouw waarheid en wat jˇu gelukkig maakt. In deze cursus zul je je bewust worden van je eigen energie en intu´tie.

In zes lessen leer je praktische oefeningen om in het dagelijkse leven toe te passen. Iedere les heeft zijn eigen thema zoals Ĺgrondingĺ, Ĺauraĺ en Ĺcontact met je innerlijke leidingĺ. In elke les zullen geleide meditaties en speelse oefeningen elkaar op een prettige manier afwisselen. Er zal worden kennis gemaakt met diverse manieren om je intu´tie aan te spreken. Denk aan intu´tief tekenen/schilderen, beweging en klank. Ieder mens is uniek en zal door verschillende dingen aangesproken worden. Op deze wijze kan dus ontdekt worden welke vorm het beste bij je past.

Meer informatie: Intu´tieve ontwikkeling

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Ma. 29 januari 2018
Tijd: vanaf 19:30 uur
Locatie: Praktijk 'de Transparant'
Eli Heimanshof 22, Oegstgeest   (Kaart )
Prijs: € 180,- voor 6 lessen van 2,5 uur

Over de Transparant
Maaike van Leeuwen van praktijk 'de Transparant' is erkend en gecertificeerd therapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Re´ncarnatie Therapeuten (NVRT). Naast regressietherapie, re´ncarnatietherapie en zielsregressie verzorgt zij vele andere activiteiten zoals diverse cursussen, meditatie-groepen, healing-avonden, essentie-healing en lezingen. Bekijk het volledige programma in de Agenda van de Transparant.