Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop |
Reeds plaatsgevonden

Midwinterklank

Aangeboden door:
Sarah's Stemexpressie Sarah's Stemexpressie

Website
E-mail

Alle aanbieders
Midwinterklank | Sarah's Stemexpressie
Aanbieder:
Sarah's Stemexpressie Sarah's Stemexpressie

Website
E-mail

Locatie: zie Evenement-gegevens hieronder!| Midden in de winter is het Zijn belangrijker dan het Doen. In deze stemworkshop geven we ons over aan helende, omarmende en voedende klanken. Opschonen, centreren en onszelf naar een dieper niveau van rust brengen zijn de thema’s van deze Midwinterklank. Vanuit het Zijn ervaren we wat we werkelijk nodig hebben om onze stappen in de buitenwereld te zetten.

Ons innerlijk weten is een bron van wijsheid. Die bron boren we aan wanneer we ruimte voor onszelf maken en wanneer we werkelijk tot rust komen. Als we ons lichaam hebben aangesproken kunnen we makkelijker in deze rust komen. Soms willen emoties en weerstand los gelaten alvorens we weer kunnen doorstromen. Zowel je eigen stem als de klankschalen kunnen deze gevoelens los trillen. Heet het welkom. Gevoed door helende klanken die we zelf maken of die we ontvangen middels drums en klankschalen dringen we al stromend dieper door tot onze kern.

Deze middag zal Anna Urbanus ons ondersteunen met klankschalen en drums. Na onze klanken eindigen we met een klankschaalconcertje liggend op een matje. Het is een traktatie voor jezelf. Neem gerust een dekentje of een klein hoofdkussentje mee als je dat prettig vind. In de koesterende en intieme ruimte van Sun Terra zijn matjes en meditatiekussens.

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Za. 27 januari 2018
Tijd: vanaf 13:30 uur
Locatie: Sun Terra, Centrum voor Inspiratie & Ontwikkeling
Clusiushof 7, Oegstgeest (wijk Poelgeest)
Prijs: € 35,- per persoon