Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop |
Reeds plaatsgevonden

De orgaanklanken

Aangeboden door:
Sarah's Stemexpressie Sarah's Stemexpressie

Website
E-mail

Alle aanbieders
De orgaanklanken | Sarah's Stemexpressie
Aanbieder:
Sarah's Stemexpressie Sarah's Stemexpressie

Website
E-mail

Locatie: zie Evenement-gegevens hieronder!| Op deze avond gebruiken we onze stem als instrument voor healing. De avond staat in het teken van de Orgaanklanken uit de Tao. In het oosten is bekend dat negatieve emoties en gemoedsstemmingen invloed hebben op onze organen.

Organen houden emoties die niet naar buiten worden gebracht vast, en spanning neemt hierdoor toe. De kans is groot dat zij vervuilen en (chronisch) ziek kunnen worden. Uit de Tao is bekend dat klanken invloed hebben op het orgaan. Organen zijn zogezegd dol op klank. Elk orgaan heeft haar eigen klank, gebaar en kleur. We leren de organen op te schonen met innerlijk schouwen, klank, houding en kleur. Deze oosterse klanken hebben een ingetogen karakter.

Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen. Het is een vaardigheid die je thuis verder kunt toepassen”. Of je nu gezond bent of klachten hebt, je bent van harte welkom.

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Do. 19 oktober 2017
Tijd: van 19:00 tot 22:00 uur
Locatie: Cultuurhuis de Paulus, Middenzaal
Warmonderweg 2, 2341 KV Oegstgeest
Prijs: € 15,- per persoon

Over
Sarah Marianne van praktijk 'Sarah's Stemexpressie': "Inspiratie put ik uit muziek, dans, spiritualiteit en in het bijzonder uit natuur en avontuurlijke reizen. In het dagelijks leven werk ik als maatschappelijk werker in een revalidatiecentrum".