Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop |
Reeds plaatsgevonden

De Levensinitiaties

Aangeboden door:
Praktijk Bewustwording en Inzicht Praktijk Bewustwording en Inzicht

Website
E-mail

Alle aanbieders
De Levensinitiaties | Praktijk Bewustwording en Inzicht
Aanbieder:
Praktijk Bewustwording en Inzicht Praktijk Bewustwording en Inzicht

Website
E-mail

Clusiushof| Tijdens deze workshop krijg je uitleg over de methode 'De Levensinitiaties®'. Wat ze precies inhouden en hoe ze voor je kunnen werken. Uiteraard doen we ook een mooie visualisatie (die ik je na de workshop ook toestuur) en een paar oefeningen.

De methode behandelt de vier levensbeproevingen van de mens op het gebied van het emotionele-, mentale-, spirituele- en fysieke leven. 'De Levensinitiaties®' biedt een aantal praktische werkwijzen (o.a. visualisaties) en inzichten om met deze uitdagingen om te leren gaan. Je krijgt inzicht in jezelf en leert om je meer te verbinden met je ziel.

Tijdens deze avond zullen we alle vier de uitdagingen (initiaties) kort bespreken. In het boek 'Onderweg naar Verlichting', geschreven door drs. Bonnie Bessem, worden deze behandeld. De vier uitdagingen spelen zich af in ons leven, in onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin. De methode, een combinatie van psychologie en spirituele bewustwording, leert je om meer te handelen en te manifesteren vanuit jouw essentie en kracht. Uiteindelijk gaat het om het leren leven vanuit je ziel, de kern, en niet vanuit de buitenste laag van het zelfbeeld en het ego.

De lagen van pijn en het zelfbeeld zijn ontstaan door ervaringen vanaf onze vroege jeugd. Door de ervaringen en overtuigingen van de mensen om ons heen ontstaat ons zelfbeeld, een programmering.

Deze avond kan een eye opener zijn om weer herinnerd te worden aan wie je werkelijk bent, een stralende zon, om voorbij de wolken te kijken en de blauwe lucht te zien die er altijd is.

Aanmelden via onderstaande aanmeld-knop of via telefoon 06 22 62 71 35.

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Do. 29 september 2016
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
Locatie: Praktijk 'de Transparant'
Clusiushof 7a, Oegstgeest   (Kaart )
Prijs: € 20,- (inclusief koffie/thee en cursusmateriaal)