Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshops |
Reeds plaatsgevonden

Inspiratiedag

Aangeboden door:
Stille Midden Stille Midden

Website
E-mail


de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Inspiratiedag | de Transparant
Aanbieder:
Stille Midden Stille Midden

Website
E-mail


de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Clusiushof| Tijdens een Inspiratiedag worden diverse workshops gegeven waarbij je kennis kan maken met activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een ideale manier om in een ontspannen sfeer eens uit te proberen of een activiteit bij je past! De inspiratiedagen vinden plaats op een zaterdag of zondag en er wordt altijd gezorgd voor een heerlijke lunch.

Inspiratiedag zaterdag 24 september:

• Workshop 1
Tijdens de eerste workshop, 'Energiewerk' door Maaike van Leeuwen van praktijk de Transparant, leer je contact te maken met je eigen energie. Dit zal helpen om in het dagelijkse leven meer bij jezelf te kunnen blijven, bij wie jíj bent en wat jij nodig hebt. Er worden een aantal oefeningen gedaan om jezelf te leren aarden en er wordt aandacht besteed aan het schoonmaken en beschermen van jouw eigen energieveld: je aura. Afsluitend is er een heerlijke ontspannende meditatie.

• Workshop 2
De tweede workshop, 'In balans met jezelf', wordt gegeven door Ria Coumans van praktijk Stille Midden. Uitgangspunt hierbij is dat balans in je leven begint met balans in jezelf. We starten de middagworkshop met fijne yoga die voor iedereen toegankelijk is. Daarna doen we mooie bewustzijnsoefeningen waarin het gaat om balans tussen lichaam en geest, tussen je ego en je hart. Door de balans die bij je past op te zoeken, kan je er voor zorgen dat je goed in je vel zit. Stevig geaard zijn, goede beheersing van je energie en luisteren naar je intuitie helpen je om goed te zorgen voor jezelf.

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Za. 24 september 2016
Tijd: van 10:30 tot 15:00 uur
Locatie: Praktijk 'de Transparant'
Clusiushof 7a, Oegstgeest   (Kaart )
Prijs: € 60,- (inclusief koffie/thee, lunch en materiaal)