Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop |
Reeds plaatsgevonden

Schrijven over je levensverhaal

Aangeboden door:
De Twee Vogels De Twee Vogels

Website
E-mail

Alle aanbieders
Schrijven over je levensverhaal | De Twee Vogels
Aanbieder:
De Twee Vogels De Twee Vogels

Website
E-mail

Clusiushof| Je eigen leven is een onuitputtelijke bron van verhalen...

Schrijven over je leven kan je om allerlei redenen doen. Misschien wil je herinneringen vastleggen om die aan anderen te laten lezen. Of kennis en inzichten tot uitdrukking brengen. Anderen willen een levensvraag onderzoeken, een rode draad ontdekken. Je kan terugkijken op je leven, maar ook vooruitkijken, je afvragen 'waar sta ik nu' of 'hoe nu verder'.

Door te schrijven maak je contact met wat gehoord en verhelderd wil worden. Als je daar aandacht aan geeft, ontstaat een nieuwe situatie. Door herinneringen op te schrijven kunnen ze van kleur veranderen. Je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden en misschien zie je de gebeurtenissen en ervaringen in een ander licht.

Ervaring met schrijven is niet nodig. Tijdens de bijeenkomst schrijf je naar aanleiding van een opdracht heel direct en zonder op een resultaat te zijn gericht een stukje. Vaak zul je verrast zijn wat in de stroom van het schrijven op papier komt te staan. Schrijven in een groep blijkt veel toegevoegde waarde te hebben. We lezen een aantal stukjes voor, horen de reacties van anderen en wat zij met dezelfde opdracht hebben gedaan.

Aanmelden bij Patricia van Bosse via onderstaande aanmeld-knop of via telefoon 06 40 86 99 45.

Evenement heeft reeds plaatsgevonden...
Evenement-gegevens:
Datum: Do. 15 september 2016
Tijd: van 19:30 tot 21:45 uur
Locatie: Praktijk 'de Transparant'
Clusiushof 7a, Oegstgeest   (Kaart )
Prijs: € 10,-