Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Voorhout |
Reeds plaatsgevonden

Access Consciousness Bars class

Aangeboden door:
Luisternaar Luisternaar

Website
E-mail

Alle aanbieders
Access Consciousness Bars class | Luisternaar
Aanbieder:
Luisternaar

Website
E-mail

Op je hoofd zitten 32 punten die de Bars genoemd worden. De Bars kan je vertalen als energie banen. Met De Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier, stress en spanning uit je lichaam. Het zorgt voor het loslaten van oude gedachten en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Wat voor positieve bijdrage kunnen de Bars zijn voor jouw leven? Bars is ook geschikt voor kinderen.

De Barspunten zijn verbonden met vele elementen in je leven, zoals lichaam, genezing, geld, creativiteit, rust, vrede en communicatie. Door deze punten licht aan te raken worden oordelen, gedachtes en standpunten die je ooit hebt aangenomen over deze elementen ontladen, waardoor er meer ruimte vrij komt in je lichaam, je geest en je leven.

Het verminderd stress, depressie, angst, werkt voor het uitwissen van het 'gemaal' in je hoofd, het verbeteren van slaap, voor iedereen met ADD en ADHD, voor kinderen, voor de examens, zwangere vrouwen, enzovoort. Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel en het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en de behandeling ontvangen.

Een Bars class houdt in dat je zelf leert om een Bars sessie te geven. Je geeft op deze dag twee keer en je ontvangt twee keer een Bars behandeling. Na deze dag mag je jezelf Bars practitioner noemen en mag je (tegen betaling) Bars behandelingen geven.

Je kunt de Bars gebruiken voor jezelf om elk gewenst gebied van je leven te veranderen.

In de prijs zijn koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag inbegrepen. Lunch dient zelf meegenomen te worden.

Datum: Za. 11 april 2015
Tijd: van 9:30 tot 17:30 uur
Locatie: Luisternaar
Loosterweg 35
Voorhout
Prijs: € 240,-

Meer informatie:
www.luisternaar.nl/the-bars-access-consciousness/
ernazuidhoek@gmail.com