Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Pranic Healing

Aangeboden door:
Prana Your Life Prana Your Life

Website
E-mail

Alle aanbieders
Pranic Healing | Prana Your Life
Aanbieder:
Prana Your Life

Website
E-mail

Pranic Healing is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, een Chinees Fillipijnse wetenschapper. Hij heeft ruim 20 jaar onderzoek gedaan naar deze methode waarbij prana, ook wel levensenergie wordt toegepast. Zo wordt je fysieke en psychologische gezondheid bevordert.

"In 2008 was ik op zoek naar een vakantie. Deze heb ik gevonden, maar ik kwam ook Pranic Healing tegen. Het verwondert me hoe snel een Pranic Healing behandeling werkt met zowel een stralend gezicht bij mij als bij de clint."

Wil jij dit ook? Kom dan naar de Pranic Healing workshop op zaterdag 25 en zondag 26 april 2015. Tijdens deze 2 daagse praktijk cursus leer ik je de stappen in Pranic Healing met achtergronden. Na de eerste dag kan je al een Pranic Healing behandeling zelfstandig doen en op de 2e dag gaan we de kennis en vaardigheden verdiepen. Dan laat ik je ook een filmpje zien waarin iemand vertelt dat ze een vakantiegevoel kreeg na een Pranic Healing behandeling.

Direct na je workshop kan je Pranic Healing voor jezelf, anderen en op afstand beoefenen ter bevordering van de gezondheid. Trainer is Annelies Vloon, gelicenseerd Pranic Healing trainer en Hatha Yoga docente. De groepsgrootte is 4-10 cursisten in verband met persoonlijke begeleiding.

Vul je workshop aan voor een volledig pakket met drie Pranic Healing sessies € 75,-, het boek 'Wonderen door Pranic Healing - Master Choa Kok Sui' € 35,-, de Twee Harten meditatie CD € 25,- en 2 terugkomavonden € 15,-.

Datum: Za. 25 & zo. 26 april 2015
Tijd: van 9:30 tot 18:00 uur (inloop vanaf 9:15 uur)
Locatie: Yoga Haven
Haven 54
Leiden
Prijs: € 305,- inclusief BTW en wereldwijd geldig certificaat

Meer informatie:
www.pranayourlife.nl/pranic-healing/workshops/pranic-healing-workshop/
annelies@pranayourlife.nl