Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Opleiding | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Ademcoach

Aangeboden door:
Praktijk Annette Weers Praktijk Annette Weers

Website
E-mail

Alle aanbieders
Ademcoach | Praktijk Annette Weers
Aanbieder:
Praktijk Annette Weers

Website
E-mail

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen en tevens erg geschikt voor therapeuten, hulpverleners en coaches die willen leren werken met de helende kracht van ademen. Tijdens 10 maandagen leer je de technieken en vaardigheden voor het geven van ademsessies. Naast de 10 lesdagen loop je 2 x stage bij de 2-daagse Kracht van ademen-workshops. Na de cursus ontvang je een diploma en ben je in staat om zelfstandig ademsessies af te nemen bij cliŽnten!

Een voorwaarden is dat je een adem 2-daagse hebt gevolgd (bijvoorbeeld op 28 en 29 maart) of volgt tijdens de opleiding. Een andere optie zijn twee privť sessies bij de docent.

Na de start op 4 april wordt de opleiding gegeven op 2 en 3 mei, 16 en 17 mei, 13 en 14 juni, 20 en 21 juni en tenslotte op 5 juli 2015. Op 14 september start de ademcoachopleiding in Leiden op de maandagen.

Voor inschrijving, stuur een mail naar onderstaand email-adres of bel 06-14770688.

Datum: Za. 4 april 2015
Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: InnerQiFlow
Herengracht 46
Leiden
Prijs: € 1.095,-

Docent Annette Weers is opgeleid door de grondlegster van Transformationalbreathing Judith Kravitsz en door de "Breatheology". Annette verzorgt sinds 2001 trainingen op het gebied van ademwerk, intuÔtieve ontwikkeling en Voice dialogue. Ze heeft een praktijk in leiden waar ze coaching, Aura readingen/ healingen, opstellingen, ademwerk, Voice Dialogue en EMDR toepast. Als vrijwilligster is ze werkzaam op middelbare scholen bij het programma "over de streep". Geaccrediteerd door de NBVH 60 bijscholingspunten en CRKBO geregistreerd.

Meer informatie:
www.krachtvanademen.nl/OpleidingAdemcoach.html
annetteweers@live.nl