Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Les | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Inspiratieavond 'Voice Dialogue'

Aangeboden door:
Praktijk Annette Weers Praktijk Annette Weers

Website
E-mail

Alle aanbieders
Inspiratieavond 'Voice Dialogue' | Praktijk Annette Weers
Aanbieder:
Praktijk Annette Weers

Website
E-mail

Mag ik van mezelf zijn wie ik ben? Wat je deze avond leert zal vanaf dat moment elke dag effect op je leven hebben! Het is een avond waarin ik je over Voice Dialogue vertel en we lekker aan de slag gaan! Plezier staat altijd bovenaan in mijn lessen! Bewustwording van je innerlijke rijkdom.

Voice Dialogue is de meest geŰvolueerde vorm van het werken met deelpersoonlijkheden. Van stemming naar stem, dat lijkt het hart van Voice Dialogue te zijn. Je leven wordt be´nvloed door stemmingen, zowel als reactie op de buitenwereld als op je binnenwereld. Een stem is een innerlijk deel.

Voice Dialogue is een manier om in gesprek te komen met onze innerlijke stemmen. Er zijn bekende delen zoals b.v. de criticus, de perfectionist, de pleaser, de controleur en diverse innerlijke kinderen en delen die verrassende nieuw voor ons lijken. Voice Dialogue is een unieke manier om een volwaardig dirigent van ons innerlijk orkest te worden, waarin elk instrument volledig tot zijn recht komt.

De vorige inspiratieavonden waren uitverkocht, dus verzeker je van een plek door je snel aan te melden. De volgende inspiratieavond hierna is 10 april met als thema: Relatie. De inspiratie avonden zijn los van elkaar te volgen, maar de avond over relaties is een mooi vervolg op de Voice Dialogue avond.

Datum: Vr. 13 maart 2015
Tijd: van 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: InnerQiFlow
Herengracht 46
Leiden
Prijs: € 15,-

Meer informatie:
annetteweers@live.nl