Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

De kracht van ademen

Aangeboden door:
Praktijk Annette Weers Praktijk Annette Weers

Website
E-mail

Alle aanbieders
De kracht van ademen | Praktijk Annette Weers
Aanbieder:
Praktijk Annette Weers

Website
E-mail

BREATH IS THE KEY TO LIFE! Twee dagen ontvangt je lichaam en geest een geweldige schoonmaak! Je gezondheid krijgt een boost en je bouwt je energievoorraad weer helemaal op!

UIT HET HOOFD, IN HET LIJF! “De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde, angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen verstijven van de spieren in het lichaam.

“VERADEMING…” In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem.

In het weekend onderga je twee ademsessies per dag begeleidt door Annette Weers en haar professioneel opgeleide team van ademcoaches.

Datum: Za. 28 en zo. 29 maart 2015
Tijd: Za. van 10:30 tot 17:00 uur; Zo. van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: InnerQiFlow
Herengracht 46
Leiden
Prijs: € 230,-

Docent Annette Weers is opgeleid door de grondlegster van Transformationalbreathing Judith Kravitsz en door de "Breatheology".

Meer informatie:
www.krachtvanademen.nl/KrachtAdemen.html
annetteweers@live.nl