Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Lezing | Leiderdorp |
Reeds plaatsgevonden

Regressie- & re´ncarnatietherapie

Aangeboden door:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Regressie- & re´ncarnatietherapie | de Transparant
Aanbieder:
de Transparant

Website
E-mail

Tijdens deze interactieve lezing zal Maaike van Leeuwen van Praktijk de Transparant een inleiding geven over regressie- & re´ncarnatietherapie. Wat is het, hoe gaat het in z'n werk en wat kun je er aan hebben...? Hoe teruggaan naar het verleden je helpt om nu gelukkiger te worden...

Aanvang om 14:00 uur; de deur staat open vanaf 13:45 uur. Graag even van te voren aanmelden via onderstaand email-adres.

Datum: Zo. 1 maart 2015
Tijd: van 14:00 tot 15:00 uur
Locatie: Gebouw Doesmeer
Hoogmadeseweg 70
Leiderdorp (tegenover verzorgingstehuis Leythenrode)
Prijs: Toegang gratis

Regressietherapie & re´ncarnatietherapie
Bij regressietherapie en re´ncarnatietherapie wordt er van uit gegaan dat de oorzaak van veel problemen en klachten ligt in onverwerkte ervaringen in het verleden. Door deze ervaringen op te sporen en opnieuw te beleven, kunnen ze alsnog bewust worden gemaakt en vervolgens verwerkt. Met als resultaat dat de problemen en klachten die hierdoor zijn ontstaan verdwijnen of verminderen.

We spreken van regressietherapie als de onverwerkte ervaring in dit leven ligt vanaf het moment van conceptie tot heden. We spreken van re´ncarnatietherapie als de onverwerkte ervaring voor die tijd ligt; dus in een vorig leven of een periode tussen levens in.

Meer informatie:
www.detransparant.nl/regressie-reincarnatie-therapie.html
maaike@detransparant.nl