Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Awakening your lightbody

Aangeboden door:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Awakening your lightbody | de Transparant
Aanbieder:
de Transparant

Website
E-mail

Een schitterende meditatiecursus voor het ontwaken van jouw lichtlichaam. Dit lichaam is het voertuig van je ziel en stelt je in staat in een bewuste verbinding met je ziel te gaan leven. Je wordt wakker voor je eigen licht!

In de cursus activeer en ontdek je 10 nieuwe energiecentra door middel van geleide meditaties en klanken. Door het openen van deze centra laat je meer licht, energie en bewustzijn in jezelf toe. Hiermee breng je je fysieke, emotionele en mentale lichaam naar een grotere stroming en hogere trilling. Je wordt spiritueel wakker; ontwikkelt een prachtig nieuw energieveld om je heen, je lichtlichaam.

Wanneer je de cursus gaat volgen begeef je je op een pad van groei en steeds meer licht. Geleide meditaties, het uitwisselen van ervaringen alsmede praktische, speelse en creatieve oefeningen die je helpen alles te integreren en te vertalen naar je dagelijkse leven wisselen elkaar op een prettige en lichte manier af.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur die éénmaal in de twee weken worden gegeven op de woensdagavond. We gaan 25 februari beginnen, daarna 4 maart en vervolgens om de week. De bijdrage voor de cursus is € 540,-. Het is mogelijk in termijnen te betalen...

Bij elke les ontvang je een set van cd's of mp3's met 6 meditaties. In totaal ontvang je dus 72 meditaties. Zo kun je ook thuis oefenen met het laten stromen van de energieën en ze steeds meer eigen maken. De tussentijd van twee weken is nodig om te oefenen en om de energieën in je leven te integreren. Je ontvangt tevens een cursusboek.

Voor meer informatie volg de link hieronder.

Datum: Wo. 25 februari 2015
Tijd: van 19:00 tot 21:30 uur
Locatie: Terweeweg 86
Oegstgeest
Prijs: € 540,- voor 12 lessen, 72 meditaties op CD en cursusboek

Meer informatie:
www.detransparant.nl/cursus-awakening-your-lightbody.html
maaike@detransparant.nl