Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus | Leiderdorp |
Reeds plaatsgevonden

Weekje zonder suiker

Aangeboden door:
Ans Bosman Gewichtsconsulente Ans Bosman Gewichtsconsulente

Website
E-mail

Alle aanbieders
Weekje zonder suiker | Ans Bosman Gewichtsconsulente
Aanbieder:
Ans Bosman Gewichtsconsulente

Website
E-mail

De laatste 50 jaar is de consumptie van suiker toegenomen met een factor drie. Over de afgelopen 200 jaar is dat zelfs vertienvoudigd. Van jongs-af-aan krijgen kinderen al suiker. Snoepjes, drankjes, tussendoortjes, maar ook aan andere voedingsmiddelen wordt suiker toegevoegd.

Suiker is bijna niet meer weg te denken uit ons eetpatroon. Maar is dit suiker wel zo onschuldig? Het is de boosdoener van veel gezondheidsproblemen zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatziektes, candida en het kost ons heel veel energie. Wist u dat 85% van de suikerproductie naar de voedingsindustrie gaat?

In deze cursus (twee weken, in totaal drie bijeenkomsten) belichten we de gevolgen voor onze gezondheid. Hoe kunt u suiker herkennen en zijn er alternatieven? Wat hebben we zelf in onze voorraadkasten staan? Wat is handig om in huis te hebben? Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Inclusief suikervrije proeverijtjes, syllabus, etikettenloep, suikerpas en nog meer. Deze cursus verandert uw visie op voeding.

De tweede en derde bijeenkomst vinden plaats op de woensdagen 11 en 18 maart.

Datum: Wo. 4 maart 2015
Tijd: van 19:30 tot 21:00 uur
Locatie: Praktijk Gewichtsconsulente
Dijkgravenlaan 9
Leiderdorp
Prijs: € 59,95

Meer informatie:
info@ansbosmangewichtsconsulente.nl