Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Voorhout |
Reeds plaatsgevonden

Fonoforese: helende stemvorken

Aangeboden door:
Body Soul Tuning Body Soul Tuning

Website
E-mail

Alle aanbieders
Fonoforese: helende stemvorken  | Body Soul Tuning
Aanbieder:
Body Soul Tuning

Website
E-mail

Een basisworkshop fonoforese, de nieuwe manier van werken met geluidsfrequneties, brengt lichaam en geest in balans door middel van helende stemvorken. Dit is een krachtig, eenvoudig en effectief middel om de harmonie in onszelf of cliënt te herstellen.

Alles is trilling en harmonische trillingen helpen harmonie te herstellen wanneer ergens de balans verstoord is. De tonen van de planeten en andere kosmische stemvorken vertegenwoordigen de universele harmonie, samenhang tussen groot en klein, boven en onder. Net als een muziekinstrument dat regelmatig gestemd moet worden, kan ook ons systeem door allerlei (fysieke) invloeden en gemoedstoestanden uit balans - niet meer zuiver afgestemd - raken. Dit heeft vaak gevolgen voor onze gezondheid en ons welbevinden.

Op deze intensieve dag behandelen we de basis en praktische beginselen van fonoferese en een aantal belangrijke frequenties van stemvorken. Deze kunnen gelijk in de praktijk worden ervaren en geoefend. Je leert een eenvoudige behandeling geven. Bij de basisworkshop is een stemvork inbegrepen, zodat je er gelijk mee aan het werk kunt.

Deze workshop is geschikt voor therapeuten die de stemvorken in hun praktijk willen integreren maar ook voor wie ze voor privégebruik in het dagelijks leven wil toepassen. Er kan een beperkt aantal deelnemers meedoen.

Datum: Za. 17 januari 2015
Tijd: 10:00 en 16:30 uur
Locatie: Body Soul Tuning
Beukenrode 355
Voorhout
Prijs: € 90,- inclusief stemvork naar keuze

Meer informatie:
www.bodysoultuning.nl/stemvorken.html
info@bodysoultuning.nl