Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Intu´tieve ontwikkeling

Aangeboden door:
de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Intu´tieve ontwikkeling | de Transparant
Aanbieder:
de Transparant

Website
E-mail

Een cursus 'Praktisch werken met energie' in samenwerking met K&O Oegstgeest over zes avonden die je echt in de praktijk kan toepassen en die je helpt meer in contact te komen met wie je bent, met jouw waarheid en wat jˇu gelukkig maakt.

Deze cursus maakt je bewust van je eigen energie en van je intu´tie. In zes lessen leer je praktische oefeningen om in het dagelijkse leven toe te passen. Iedere les heeft zijn eigen thema zoals 'gronding', 'aura' en 'contact met je innerlijke leiding'. In elke les zullen geleide meditaties en speelse oefeningen elkaar op een prettige manier afwisselen. Er zal worden kennis gemaakt met diverse manieren om je intu´tie aan te spreken. Denk aan intu´tief tekenen/schilderen, beweging en klank. Ieder mens is uniek en zal door verschillende dingen aangesproken worden. Op deze wijze kan dus ontdekt worden welke vorm het beste bij je past.

Levensvreugde
Na afloop van de cursus ben je in staat jezelf te gronden en te centreren, je aura schoon te maken en te beschermen en zal je kunnen ervaren welke energie van jou is of van een ander. Ook leer je meer en meer te vertrouwen op de informatie die vanuit je innerlijk komt. Maar bovenal zal deze cursus je energie weer laten stromen en je in contact brengen met je levensvreugde!

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met K&O Oegstgeest en vindt plaats op de woensdagavonden 14 januari, 21 januari, 28 januari, 4 februari, 11 februari en 18 februari. Inschrijven kan via de website van K&O Oegstgeest.

Datum: Wo. 14 januari 2015
Tijd: 19:30 en 22:00 uur
Locatie: K&O Oegstgeest
Lange Voort 2u
Oegstgeest
Prijs: € 92,50 (voor 6 avonden)

Meer informatie:
www.ko-oegstgeest.nl/cursussen/206717/
maaike@detransparant.nl