Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Leiderdorp |
Reeds plaatsgevonden

Voeding tijdens je zwangerschap

Aangeboden door:
Peer Voedingadvies Peer Voedingadvies

Website
E-mail

Alle aanbieders
Voeding tijdens je zwangerschap | Peer Voedingadvies
Aanbieder:
Peer Voedingadvies

Website
E-mail

HELP! Wat je juist wel mag eten! Over hoe je kwaaltjes voorkomt en fit blijft tijdens je zwangerschap.

Wanneer je zwanger bent verandert er een hoop in je lichaam. Je heb nu - naast de zorg voor jezelf - ook de zorg voor je ongeboren kindje. Een belangrijke taak. Natuurlijk wil je nu al het beste voor je kind. Peer Voedingadvies organiseert in samenwerking met Verloskundigenpraktijk Leiderdorp een workshop over natuurlijke voeding tijdens zwangerschap. Onder het genot van een kopje thee. Je bent van harte welkom. Ook voor partners is deze workshop een aanrader.

Zwanger zijn is topsport bedrijven en dat vraagt om professioneel advies. Kwaaltjes zoals vermoeidheid, misselijkheid, verstopping, striemen, aambeien en snaaibehoefte kunnen vaak met behulp van de juiste voeding voorkomen worden. Er is veel te vinden op internet wat je allemaal niet mag eten. Hierdoor kan je vergeten dat je heel veel juist wťl mag eten. Geniet van deze mooie periode door nu al de juiste voeding te kiezen voor moeder&kind!

Datum: Di. 13 januari 2015
Tijd: van 19:45 tot 20:45 uur
Locatie: Verloskundigenpraktijk
Kwikstraatplein 3
Leiderdorp
Prijs: € 5,-

Judith Rolf werkt voor Peer Voedingadvies als natuurdiŽtist. Tijdens de zwangerschap ontstaan er vaak veel vragen over voeding. Zwanger zijn gaat vaak samen met allemaal kwaaltjes. Als natuurdiŽtist heeft zij zich onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van moeders, baby's en kinderen. Vragen over voeding en gezondheid? Je bent bij haar aan het juiste adres.

Meer informatie:
judith@peervoeding.nl