Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Regie in stroom van alledag

Aangeboden door:
Spiegelbeeld in Kunst Spiegelbeeld in Kunst

Website
E-mail

Alle aanbieders
Regie in stroom van alledag | Spiegelbeeld in Kunst
Aanbieder:
Spiegelbeeld in Kunst

Website
E-mail

Een laagdrempelige persoonlijke ontwikkelingscursus van zeven avonden in Leiden waar je mindfuller van wordt. Voor meer inzicht in waar je eigen regie zit om te doen wat je eigenlijk wilt doen. Je loopt ook de kans dat je onnodige (gedachte-)patronen herkent en mogelijk niet meer nodig hebt. Feedback van andere deelnemers is dat ze op een prettigere, meer ontspannen en verfriste manier met (werk)situaties om kunnen gaan. Deze cursus blijkt trouwens ook heel geschikt voor al bestaande teams, besturen en (vrienden)groepjes.

De cursus is op basis van het boekje het zesvoudige pad van Joop van Dam. Veel mensen hebben het gevoel geleefd te worden door de waan van de dag. Het is bijvoorbeeld thuis druk en op het werk verandert er van alles. Ook door eigen reactiepatronen en gewoontes kan het soms de vraag zijn waar je nog eigen regie hebt over dat wat je doet. Het doel van deze cursus is dat je bewuster wordt van de instrumenten die je tot je beschikking hebt om dat wat jij wilt meer tot uitdrukking te brengen en hoe het zit met jouw regie over deze instrumenten.

In deze cursus geeft Leontine Rodewijk zes concrete opdrachten die je duidelijker maken hoe het zit met je gedachten, je gevoelens en dat wat je doet. Deze zijn uit het boekje van Joop van Dam, het zesvoudige pad. Dit boekje is uit de tijd dat mindfulness als term nog niet massaal gebruikt werd, maar wel deze uitwerking kan hebben. Door deze oefeningen kun je weer meer regie krijgen over jezelf. Daarnaast geef ze een korte ontspanningsoefening en verdiepende creatieve opdrachten.

De cursus gaat over jezelf. Een groep van zes mensen is het minimum, acht is het maximum. Leontine hoort in verband met het reserveren van de ruimte graag voor de kerst of je mee wilt doen.

Datum: Wo. 7 januari 2015
Tijd: van 20:00 tot 21:00 uur
Locatie: Lipsiusgebouw (Lak-gebouw)
Cleveringaplaats 1
Leiden
Prijs: € 95,- inclusief BTW en materiaal

Meer informatie:
info@spiegelbeeldinkunst.nl