Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Het 5Seizoenenspel

Aangeboden door:
Marianne van Abbe Marianne van Abbe

Website
E-mail

Alle aanbieders
Het 5Seizoenenspel | Marianne van Abbe
Aanbieder:
Marianne van Abbe

Website
E-mail

Ben je op zoek naar hoe je jezelf werkelijk van binnenuit kunt verbinden met je verlangens en dromen? Hoe je vanuit je eigen kracht je wensen kunt waarmaken en je volle potentieel kunt leven? Tijdens deze korte en krachtige workshop met het 5Seizoenenspel® ga je op een speelse manier aan de slag met jouw persoonlijke wens en doel.

Na het onderzoeken en passend formuleren van je wens, breng je deze in en speel je het spel. Via interactie met medespelers en/of de begeleider wordt jouw wens van vele kanten belicht en komt er een gesprek op gang over de volgende stappen die je kunt maken. De ingrediėnten die het spel bevat zoals onder andere vragen, reflectiekaarten, remedies en andere middelen helpen je inzichten te verwerven en maken dat je vanuit nieuwe gezichtspunten naar jouw wens kunt kijken.

Tevens komt aan de orde wat er nodig is om je doel te realiseren. Door het spel te spelen, krijg je zicht op wat er goed gaat, wat er beter kan en hoe je meer van je potentieel tot uitdrukking kunt brengen.

De workshop wordt gegeven door Marianne van Abbe (official facilitator 5Seizoenenspel®).

Datum: Za. 29 november 2014
Tijd: van 13:00 tot 17:00 uur
Locatie: Marianne van Abbe - Praktijk Kinesiologie
Zonnebloemlaan 24
Oegstgeest
Prijs: € 40,-

Meer informatie:
www.mariannevanabbe.nl/#!-5seizoenenspel/c1t5b
marianne@vanabbe.com