Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Mindfulnesstraining

Aangeboden door:
In de kern In de kern

Website
E-mail

Alle aanbieders
Mindfulnesstraining | In de kern
Aanbieder:
In de kern

Website
E-mail

In gedachten zijn we vaak met het verleden of de toekomst bezig, maar ons leven speelt zich nu af. In de Mindfulnesstraining leer je aandachtiger in het leven te staan, meer in het moment te leven.

De training is een werkzame methode om gezonder om te leren gaan met spanning en stress. Dit kan stress zijn veroorzaakt door werk, de combinatie van werk en privť, door (chronische) ziekte of pijn of door vermoeidheid. De training is ook geschikt als je geen specifieke stressklachten hebt, maar wel de wens aandachtiger in het leven te staan en meer in het hier en nu te leven.

Mindfulnesstraining wordt ook wel aandachtstraining genoemd. Aandacht kun je zien als een mentale spier die je kunt oefenen om meer 'in het moment' te zijn. Zo kun je met aandachtsoefeningen Mindfulness ontwikkelen. In de Kern werkt met het officiŽle en door wetenschappelijk onderzoek ondersteunde Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)-programma.

Deze training wordt gegeven op woensdagochtenden 10.00-12.30 uur van 29 oktober tot en met 17 december. We werken in een mooie yogaruimte op een goed bereikbare locatie vlak bij de A44.

Veel werkgevers vergoeden deze training.

Datum: Wo. 29 oktober 2014
Tijd: van 10:00 tot 12:30 uur
Locatie: Yogaruimte Rob van der Hoorn
Geversstraat 5
Oegstgeest
Prijs: € 495,- (10% early bird korting bij aanmelden voor 29-9)

Meer informatie:
indekern.info/voorbeeld-pagina/mindfulness/
marleen@indekern.info