Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Inloop | Leiderdorp |
Reeds plaatsgevonden

Aurahealing

Aangeboden door:
Dionne Snellers Dionne Snellers

Website
E-mail


de Transparant de Transparant

Website
E-mail

Alle aanbieders
Aurahealing | de Transparant

Altijd al eens een Aurahealing willen ervaren? Loop dan gerust een keer binnen op onze inloopavonden in Leiderdorp, elke eerste donderdag van de maand. Een ideale gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met Aurahealing en daarmee de energieŽn in en om je heen in balans te brengen!

De avonden worden verzorgd door Maaike van Leeuwen (de Transparant) en Dionne Snellers, allebei gediplomeerde healers en readers en je kunt zonder afspraak binnenlopen. In volgorde van binnenkomst ontvang je een healing van ongeveer 30 minuten. Tijdens het eventuele wachten staan een kopje koffie en/of thee voor je klaar.

De avonden vinden altijd plaats op de eerste donderdag van iedere maand.

Datum: Do. 4 september 2014
Tijd: Vrije inloop van 19:30 en 21:00 uur
Locatie: De oude School
Willem de Zwijgerlaan 1
Leiderdorp
Prijs: € 15,- per persoon/per sessie

Wat doet een Aurahealing?
Een healing heeft tot doel de energieŽn in en om je heen in balans te brengen. Via de handen en de geestkracht van de healer stroomt de helende energie naar de cliŽnt. Het lichaam wordt hierbij niet tot nauwelijks aangeraakt. Een healing kan helpen op geestelijk en op lichamelijk niveau.

Hoe gaat het precies in zijn werk?
De healer start altijd met het vragen van de naam. Op deze manier wordt afgestemd op de energie van de cliŽnt en komt de healer in contact met diens unieke vibratie. Tijdens de healing kan de healer intuÔtief waarnemen waar de energie niet optimaal stroomt en waar de energetische blokkades zitten. Door een healing kan deze geblokkeerde energie weer vrij gaan stromen. Een healing gebeurt in stilte. De cliŽnt kan zich dan helemaal overgeven, ontspannen en bij zichzelf komen. Na afloop worden de ervaringen besproken.

Door een healing wordt iemand weer in de eigen stroom gezet, waardoor het mogelijk wordt beter bij jezelf te blijven en meer vanuit je hart te leven.

Meer informatie:
www.detransparant.nl/inloopavond-aurahealing.php
maaike@detransparant.nl