Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Ontmoeting met je gids...

Aangeboden door:
Jan C. van der Heide Jan C. van der Heide

Website
E-mail

Alle aanbieders
Ontmoeting met je gids... | Jan C. van der Heide
Aanbieder:
Jan C. van der Heide

Website
E-mail

Wat je van deze workshop kunt verwachten is allereerst een warme sfeer met de kans iets te leren. Een ontmoeting niet alleen met jezelf, maar ook met andere deelnemers op een dieper niveau van verbondenheid. Daarnaast worden u handreikingen geboden om nieuwe stappen te zetten op uw persoonlijke weg van innerlijke groei en bewustwording.

De volledige inhoud van zo'n avond valt natuurlijk moeilijk te beschrijven. Maar het zal zeker 'verrassend' zijn, creatief, een beetje confronterend maar altijd positief en opbouwend. De groep leert ook van elkaar.

Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van hypnose, geleide fantasie, paranormale fenomenen, Neuro Linguistisch Programmeren, psychodrama, Inner Child, regressie, Vanderheides Alternatieve Therapie (VAT), Rationeel Emotieve Therapie (RET) en andere eigentijdse therapievormen. Niet teveel theorie hoeft u te 'consumeren'. De avond zal vooral in het teken staan van ZELF DOEN en ervaren! De nodige experimenten en oefeningen staan op het programma. U zult verbaasd staan van de rijkdom in uw innerlijk, uw sluimerende talenten, uw verborgen waardevolle eigenschappen. Een ontmoeting in de breedte en diepte met jezelf! Een spirituele en aangename ontmoeting! De innerlijke gids wijst u de weg...

Therapeut Van der Heide heeft al tientallen workshops geleid. Op spiritueel, paranormaal en therapeutisch vakgebied heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend en werd onder andere gecertificeerd met de titel pmh: 'Professional Master of Hypnotherapy'. Ook is hij bekend van radio, tv en schreef hij vele boeken, artikelen op zijn vakgebied.

Datum: Di. 23 september 2014
Tijd: van 20:00 tot 22:15 uur
Locatie: Villa Blijgeest
Rhijngeesterstraatweg 124
Oegstgeest
Prijs: € 30,-

Meer informatie:
jancvanderheide@gmail.com