Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Clarity Driedaagse

Aangeboden door:
TSUKI TSUKI

Website
E-mail

Alle aanbieders
Clarity Driedaagse | TSUKI
Aanbieder:
TSUKI

Website
E-mail

Ontdek Clarity! Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser. In drie dagen maak je kennis met Clarity en pas je deze kennis direct toe. Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Het denken tovert voortdurend draken op ons pad. Als we met deze draken in gevecht gaan, worden ze steeds groter en aanweziger. Clarity wijst je een andere weg. Een manier om op liefdevolle en respectvolle wijze de draken te ontluisteren, waardoor je energie vrijkomt en je blik zich, in plaats van op de draken, op de realiteit van hier en nu gaat richten. En die is wonderbaarlijker dan alles wat je denken kan verzinnen.

In de workshop leer je hoe je contact kunt maken met de onbewuste patronen die je met je meedraagt. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant en je energie gaat weer stromen.

Bevrijding komt niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Clarity geeft je een nieuw perspectief. Het nu komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Net als jij.

Deze workshop vindt plaats op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en vervolgens op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 september van 10.00 tot 18.00 uur.

Datum: Do. 25 september 2014
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur (vr-za-zo van 10.00 tot 18.00 uur)
Locatie: Centrum TSUKI
Rijnsburgerweg 86
Leiden
Prijs: € 395,- (lage inkomens € 295,-)

Meer informatie:
www.tsuki.org/groenedraak.htm
tsk@tsuki.org