Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Moment voor jezelf... Fitness voor de ziel

Aangeboden door:
Sylvia van der Reijden Sylvia van der Reijden

Website
E-mail


Stap voor stap Stap voor stap

Website
E-mail

Alle aanbieders
Moment voor jezelf... Fitness voor de ziel | Stap voor stap

Een heerlijke inspirerende dag helemaal voor jezelf door Sylvia van der Reijden (regressie/re´ncarnatietherapeute gecombineerd met genezend tekenen, aurahealing/reading) en Maartje Nierop (counselor/kindercounselor, EFT,TAT en positieve psychologie). Tijdens twee workshops krijg je de mogelijkheid weer een helende stap te zetten op je spirituele reis.

Tijdens de eerste workshop ga je contact maken met je spirituele gids. Iedere dag heb je te maken met keuzes, grote en kleine beslissingen. Het is niet makkelijk te kiezen wat echt bij jou past, bij jouw levenspad. Je spirituele gids is er om je hierbij te helpen. Een soort persoonlijke TomTom. Door contact te maken met je gids wordt het maken van een keuze, die echt bij jou past, makkelijker.

Na de lunch maak je kennis met een fijne helingsmethode uit de energiepsychologie: Tapas acupressuur techniek (TAT). Je kiest zelf een onderwerp uit waar je mee wilt werken. Dit kan een emotioneel en ook een fysiek probleem zijn. We doen samen een sessie, zodat je kunt ervaren wat TAT is, heling zult ervaren en ontspannen de dag afsluit.

Datum: Za. 25 oktober 2014
Tijd: van 10:00 tot 15:30 uur
Locatie: Annie van Hattemstraat 37
Leiden
Prijs: € 80,- inclusie koffie, thee, lunch en materiaal

Meer informatie:
stapvoorstap.info@gmail.com