Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Allerlei | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Geluksroute071

Aangeboden door:
Geluksroute071 Geluksroute071

Website
E-mail

Alle aanbieders
Geluksroute071 | Geluksroute071
Aanbieder:
Geluksroute071

Website
E-mail

Voor de derde keer een Geluksroute te ervaren in Leiden. Delen waar je gelukkig van wordt en zo het geluk verspreiden; daar gaat de Geluksroute over. In Leiden ontstaan uit het ontembare verlangen om geluk te delen, is de Geluksroute inmiddels al 'te gast' geweest in tal van andere plaatsen. Steeds weer een ongedwongen uitwisseling die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt.

In het GeluksWeekend vind je door de hele stad GeluksPunten. Op deze GeluksPunten treffen GeluksBrengers en GeluksPlukkers elkaar. Geluk zit overal en in alles. Als je goed kijkt, zie je het in het kleine, en dat kan elke vorm hebben. Muziek, theater, creatieve activiteiten, zang, even stilstaan met aandacht bij wat er speelt, een verwenmoment met een kopje koffie, een onverwachte knuffel, een workshop over yoga of koken, een lezing over energie of gelukskunde. Ook een hele filosofische uitwisseling over geluk, over de maakbaarheid of dat het uberhaupt "ergens" door komt, of dat je het gewoon wel/niet bent, of dat er verschil is in de soorten geluk, het maakt niet uit. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg.

Je gelukkig voelen, betekent voor ieder mens iets anders, maar wat hetzelfde blijft, is dat ons geluksgevoel toeneemt als we het met anderen delen. Daarom is de Geluksroute georganiseerd op basis van overvloed en overwaarde. Juist in een tijd waarin we vooral bezig zijn met wat we tekort komen, streeft de Geluksroute ernaar om onszelf (weer) in contact te brengen wat we in overvloed hebben. En dat is vaak niet gekoppeld aan materie, maar aan onze talenten en onze bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben en aan onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen.

Datum: Za. 20 en zo. 21 september 2014
Tijd: van 10:00 tot 22:00 uur
Locatie: Door heel Leiden
Prijs: gratis

Meer informatie:
steden.geluksroute.nu/leiden/
geluksroute071@gmail.com