Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus | Hillegom |
Reeds plaatsgevonden

Groeien naar spiritueel inzicht 1

Aangeboden door:
Athanor Athanor

Website
E-mail

Alle aanbieders
Groeien naar spiritueel inzicht 1 | Athanor
Aanbieder:
Athanor

Website
E-mail

Stress, onrust, spanning, druk druk druk... Herken je dit? En heb je de behoefte om meer balans in je leven te vinden?

Mediteren helpt je om uit de drukte van alledag te stappen, je gedachtestroom te kalmeren, je geest tot rust te laten komen en je lichaam te ontspannen. Op deze manier krijg je de kans om de balans van lichaam, emoties en geest te herstellen. Je ervaart meer plezier en tevredenheid in je leven, je kunt je beter concentreren en helder denken en je beheerst beter je gevoelens en emoties. Zelfs je gezondheid profiteert van het mediteren: je krijgt meer energie, een lagere bloeddruk en hartslag en je ademt beter.

Deze meditatiecursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en wel op 4, 11, 18, 25 september en 2 en 9 oktober.

Iedere les heeft een specifiek thema ge´nspireerd naar het boek 'Groeien naar spiritueel inzicht' van Sanaya Roman. Ik gebruik geleide meditaties en visualisaties. Dit betekent dat ik je begeleid met een 'verhaal' en eventueel een rustige muziek op de achtergrond. Op een ongedwongen manier ga je je bewust verbinden met je Zelf, het wijze en liefdevolle deel in jou dat altijd weet wat goed voor jou is. Je komt dus dichter bij je essentie, je wordt je bewust van je diepe verlangens en misschien zelfs van je levensdoel en je levenswerk.

Het beperkt aantal deelnemers helpt in het creŰren van een veilige sfeer en geeft me de mogelijkheid om iedereen individueel te begeleiden. Na iedere meditatie is er de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen.

Datum: Do. 4 september 2014
Tijd: van 20:00 tot 22:30 uur
Locatie: Praktijk Athanor
Waardenburg 112
Hillegom
Prijs: € 120,-

Meer informatie:
info@praktijk-athanor.nl