Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Cursus | Leiden |
Reeds plaatsgevonden

Mandala tekenen

Aangeboden door:
Aventurijn Aventurijn

Website
E-mail

Alle aanbieders
Mandala tekenen | Aventurijn
Aanbieder:
Aventurijn

Website
E-mail

Een basiscursus mandala tekenen die bestaat uit zes lessen waarin in eenvoudige stappen de beginselen van het ontwerpen en inkleuren worden aangeleerd. Aan bod komen de basisprincipes zoals de cirkelverdeling, de betekenis van de kleuren en kleurtechniek en het maken van randen. We maken mandala`s aan de hand van de grondvormen zoals de cirkel, de golf, de spiraalbeweging en de Lemniscaat en vormcomposities. De laatste les maken we een mandala op zwart papier.

Elke les begint met een stukje uitleg, daarna een ontspanningsoefening of korte meditatie en we eindigen elke les met het trekken en bespreken van een inzichtkaartje.

Deze cursus start op woensdag 1 oktober. De overige vijf lessen vinden plaats op 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november en 10 december.

Na de basiscursus zijn er diverse mogelijkheden voor vervolgcursussen zoals Numerologische mandala's, Chakra's tekenen, Meditatie mandala's (Yantra's) en Keltische mandala's. Workshops volgens afspraak voor minimaal vijf personen.

Datum: Wo. 1 oktober 2014
Tijd: van 19:30 tot 21:45 uur
Locatie: Andrej Sacharovstraat 48
Leiden
Prijs: € 54,- inclusief koffie/thee, exclusief materialen

Meer informatie:
www.dunjacreatief.nl/pagina9.html
beppieluykx@hetnet.nl