Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Healing | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Healing-meditatie

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Healing-meditatie | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

Deze ochtenden in mijn kristalhealingkamer zijn bijzonder krachtig voor iedere deelnemer afzonderlijk Ún men ontvangt na afloop een persoonlijke Boodschap van de Meesters in een envelop mee naar huis.

Naast het geven van individuele healingen, heb ik het verzoek van Moeder Maria, Maria Magdalena en Meester Jezus ontvangen, om maandelijks een groepshealingsessie in te plannen. Het zijn andere vormen van healing dan mijn individuele behandelingen en komen dus niet in de plaats van! Het zijn ondersteunende en helende initiaties die door de deelnemers ontvangen mogen worden op de Weg naar Eenheid van mannelijke en vrouwelijke aspecten welke een belangrijke rol spelen in ieders leven.

Van te voren word ik voorbereid om een ieder de hand te mogen opleggen. Dit zal plaatsvinden rond 11 uur in mijn huiskamer, waarna we met elkaar nog wat drinken en napraten. Door mijn multidimensionale verbindingen, waaronder de Blauwe Helende Straal, kan ik iedere deelnemer op een krachtige doch liefdevolle wijze helpen tijdens haar/zijn helende en ontwakende Proces. Onze gezamenlijke energie bundeling zal tevens worden benut en ingezet voor hen op aarde die deze hulp momenteel extra nodig hebben. Hierbij denken we aan de slachtoffers van rampen en oorlogen. Ook de daders zullen hierbij niet vergeten worden, want ook zij moeten geholpen en ondersteund worden in hun weg terug naar eenheid. Muziek en Meditatie zullen aan deze Healing ochtenden mede vorm geven.

Een eigen kristal meenemen is toegestaan.

Mijn Kristalhealingkamer ligt op de 2e verdieping en ik beschik niet over een lift. Trap oplopen moet dus geen bezwaar zijn voor de deelnemer! Maximaal 5 deelnemers per keer.

Datum: Wo. 8 oktober 2014
Tijd: van 9:30 tot 11:30 uur
Locatie: Sterrenpoort (kristalhealingkamer)
Rosa Sierlaan 14
Oegstgeest
Prijs: € 20,-

Meer informatie:
maria@sterrenpoort.com