Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Kennismaken met Numerologie

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Kennismaken met Numerologie | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

Numerologie is een weg naar zelfkennis. In deze workshop maken we kennis met de basisvaardigheden. We zullen aan de hand van onze geboortedatum en -naam, zelf getallen gaan berekenen welke ons aanwijzingen geven over de gebieden die we in dit leven verkennen en de levenslessen die we daarmee onder de knie willen krijgen. Hierdoor doen we inzichten op, want ieder getal heeft de betekenis van een Licht- en een Schaduwkant. We leven immers in een dualiteitswereld die geschapen is om lessen onder de knie te krijgen.

Wat zeggen de getallen over jouw levenslessen? Welke energie trilling speelt er binnen de familie? Waarom reageert: mijn kind, mijn partner, mijn leerling, mijn cliŽnt op deze wijze? Wat zou voor mij of mijn kind een geschikt beroep zijn? Wat zou voor mijn nieuwe huisdier een roepnaam zijn waaronder deze goed gedijt?

Dit zijn allemaal vragen waar we op deze ochtend een antwoord op kunnen krijgen via het op eenvoudige wijze rangschikken en optellen van getallen en letters! Iedere letter beschikt over een bepaalde trilling en hiermee gaan we gezamenlijk, met een kopje koffie of thee aan de slag.

Het is een leuke actieve workshop waar je zelf, vooral ook na deze workshop, nog heel veel plezier aan kunt beleven! Niet moeilijk, maar wel zeer verhelderend! Maximaal 8 deelnemers.

Iedere deelnemer krijgt tijdens de workshop een syllabus uitgereikt, waarmee we aan de slag gaan. Deze is bij de prijs inbegrepen en mag mee naar huis worden genomen. Neem a.u.b. zelf een goed schrijvende pen mee!

Datum: Wo. 24 september 2014
Tijd: van 9:30 tot 12:30 uur
Locatie: Sterrenpoort
Rosa Sierlaan 14
Oegstgeest
Prijs: € 40,-

Meer informatie:
maria@sterrenpoort.com