Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Kracht kristallen en edelstenen

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Kracht kristallen en edelstenen | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

Deze ochtend stellen we ons kanaal dieper af op de kristallijnen wereld van Licht & Liefde. Door deze kristal energie workshop te volgen, zal vanuit de Lichtwereld jouw Lichtkanaal dieper het kristalraster van de aarde in gaan, waardoor je de mogelijkheid krijgt aangereikt, jouw eigen stenen voortaan zelf te reinigen, te activeren en te programmeren op een door jou zelf thuis te creŽren altaartje, ook wel krachtplek. Je ontvangt tevens een codering om jezelf verder te mogen ontwikkelen om zo nog dichterbij de trilling van de zuivere kristalenergie te komen.

Daarnaast zal ik het een en ander over mogen dragen aan kennis omtrent stenen: oorsprong, traditie, werking & healing. Maar waar het voornamelijk om draait is dat de deelnemers zelf aan de slag gaan en leren afstemmen & voelen van de energieŽn van stenen. Ook bestaat er gelegenheid tot het stellen van vragen of het aanschaffen van een reeds geopende en geactiveerde steen.

Bij deze workshop krijgt men een set met kleine chakrastenen uitgereikt. Gelieve zelf een steen mee te nemen om deze ochtend mee aan de slag te gaan. Deze kan men ook bij mij vůůr de workshop uitzoeken, als je advies wilt ontvangen.

Datum: Wo. 4 juni 2014
Tijd: van 9:30 tot 12:00 uur
Locatie: Sterrenpoort
Rosa Sierlaan 14
Oegstgeest
Prijs: € 30,-

Meer informatie:
maria@sterrenpoort.com