Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Healing door Dolfijnen & Walvissen

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Healing door Dolfijnen & Walvissen | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

Deze dag worden we geleid vanuit een Heilige Dolfijnen Bron & de Walvissen dimensie. Wie deelneemt wordt geholpen en gestimuleerd on-harmonieuze klanken uit haar/zijn lichtlichamen te filteren en los te laten.

Heb jij nog last van angsten, twijfels, gevoel van minder waard te zijn dan anderen of kritiek op jezelf of anderen? Dan kan ik je deze Healingdag bijzonder aanbevelen. Met deze liefdevolle water engelen lichtwezens gaan we zelf ook aan de slag.

Ieder die deelneemt zal op zijn eigen wijze en energie niveau benaderd worden. Het zijn immers dé Bruggenbouwers tussen Hemel & Aarde en kennen ons al vanuit de tijd dat Moeder Aarde ontstond! Dit vindt deels plaats in mijn huiskamer en deels op het strand van Katwijk.

In de ochtend zijn we binnen in mijn huis en leren we ons voorbereiden op wat er 's middags aan zee op het strand plaats zal mogen gaan vinden. Hoe deze dag er precies uit zal gaan zien weet ik niet, maar dat het een gezellige en intensieve healing dag zal worden staat wel vast. We zullen onder andere diep van binnen aangeraakt worden, wat een flinke opschoning in ons bewustzijn teweeg mag brengen.

Dolfijnen & Walvissenenergie is zacht en intens. Het zal ieder die deelneemt, op een geheel eigen wijze voor zich weten te winnen en een warm hart toe blijven dragen tot in de lengte der dagen. Dus je hoeft nergens bang voor te zijn!

Neem warme kleding mee voor aan zee. Maximaal 15 deelnemers. We rijden met elkaar mee naar zee bij voldoende auto's. Neem je eigen lunch mee. Wel is in de ochtend koffie/thee/water bij de prijs inbegrepen. Bij deelname opgeven of men over een auto beschikt en deze beschikbaar stelt voor andere deelnemers om mee te rijden naar zee na de lunch.

Datum: Wo. 26 november 2014
Tijd: van 9:30 tot 16:00 uur
Locatie: Sterrenpoort
Rosa Sierlaan 14
Oegstgeest
Prijs: € 50,-

Meer informatie:
maria@sterrenpoort.com