Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Healing door Hathors

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Healing door Hathors | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

Op deze dag worden, in samenwerking met de HATHORS, de deelnemers ingewijd in krachtig werkende healing-technieken. Hierin word ik bijgestaan door mijn Healing Meesters uit de Kristalsteden die vanuit de binnenaarde de deelnemers ook zal leren zich dieper te verbinding met Moeder Aarde.

Met elkaar vormen we een Lichtkring in mijn huiskamer. We gaan samen de energie neerzetten, waarbij soms ook wel een lach of een traantje te voorschijn zal komen.

De Hathors zijn bijzonder liefdevolle heelmeesters en onze tijd ver vooruit als het gaat om inwijdingen van healing technieken. Ooit leefden ze ook op onze aarde, maar zijn reeds geascendeerd. Nu bieden ze ons hulp aan vanaf de planeet Venus, waar ze op etherisch niveau een krachtige basis bewonen. Ze staan de mens op aarde graag bij in het helingsproces van oude wonden die ontstaan zijn door de ondergang van Lemuria en Atlantis. Ze onderwijzen krachtige ademhalings- en visualisatietechnieken, welke in de Tijd van en voor Atlantis werden toegepast.

Deze inwijding en techniek zal een flinke bijdrage leveren aan het her-openen van jouw hartchakra en een toevoeging zijn aan mogelijkheden die jij ook weer door kunt geven binnen jouw praktijk of lichtkring.

Maximaal 8 deelnemers. Lunch is niet inbegrepen, maar koffie/thee/frisdrank/water staan wel ter beschikking.

Datum: Wo. 29 oktober 2014
Tijd: van 9:30 tot 16:00 uur
Locatie: Sterrenpoort
Rosa Sierlaan 14
Oegstgeest
Prijs: € 80,-

Meer informatie:
maria@sterrenpoort.com