Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Wandeling | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Natuur Healing

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Natuur Healing | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

Het is 2014, een jaar waarin de oorspronkelijke Natuurmatrix weer volledig terug kan komen op aarde. Hierbij heeft de natuur onze hulp nodig om als doorsluis kanaal te dienen van Hoge Kosmische energieŽn naar de aarde. Wie zich hiervoor inzet krijgt zelf ook weer een diepere oer-verbinding met de natuurkrachten en Moeder aarde. Dit kan door samen met de natuurwezens de matrix voor de natuur op aarde gezamenlijk op te gaan bouwen, waardoor de magische natuurkrachten weer voor alle levende wezens: mens-dier-plant-steen beschikbaar worden. Net zo als in de hoogtijdagen van Atlantis toen men nog wist dat er voor iedere kwaal of klacht een remedie bestond.

Om hieraan tegemoet te komen zal ik van mei t/m september 2014 maandelijks een wandeling leiden in een bos, waarbij we ten dienste staan van de Natuurwezens. Deelname aan afzonderlijke data is mogelijk.

Door jouw deelname zal ook jij je gaandeweg de zomer beter af leren stemmen op de natuurwezens en mogelijkerwijs hun boodschappen in de toekomst gaan leren ontvangen om zo meer kennis over hun vergeten kwaliteiten tot je te kunnen gaan nemen. Hiervoor zal ik je mogen initiŽren en helpen deze coderingen geleidelijk aan uit te leren pakken. Onze energie zal tijdens de wandelingen worden gebundeld en geleid vanuit de Engelenwereld en de Kristalsteden in de binnenaarde.

Telkens starten we op een andere locatie in een mooie boomrijke omgeving in en rondom Oegstgeest.

Opgave
Wie onderdeel wil zijn van dit mooie natuurlijke herstelproces en wil leren zich beter af te stemmen op de bomen en aanwezige natuurwezens of gewoon deel wil nemen vanuit interesse of gevoel, kan zich inschrijven. Daarvoor graag data, naam en telefoonnummer doorgeven via onderstaande email-adres of bel 0657267011.

Datum: Zo. 25 mei 2014
Tijd: van 10:00 tot 11:30 uur
Locatie: Ingang Bos Oud-Poelgeest
Poelgeesterweg
Oegstgeest
Prijs: € 10,-

Meer informatie:
www.sterrenpoort.com/activiteiten-agenda.html
maria@sterrenpoort.com