Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Korte retraite | Wassenaar |
Reeds plaatsgevonden

Duindagen

Aangeboden door:
Duindagen Duindagen

Website
E-mail

Alle aanbieders
Duindagen | Duindagen
Aanbieder:
Duindagen

Website
E-mail

Vrijheid, genieten, beweging! De Duindagen zijn drie heerlijke dagen om op te laden, uit de hectiek of sleur te stappen en aandacht voor jezelf te hebben. Drie dagen rust, buitenlucht, wandelen en begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling en keuzes. In de prachtige omgeving van Wassenaarse duinen en strand.

De Duindagen is een korte retraite met veel persoonlijke vrijheid, buiten zijn en beweging. Een retraite - even terugtrekken - helpt om weer perspectief te krijgen en volledig te voelen wat jij belangrijk vindt. Zonder afleidingen en dingen die moeten kom je tot nieuwe antwoorden.

De Duindagen zijn bijzonder door de inpasbaarheid (kort), prachtige natuurwandelingen, kleine groep, het bezoek aan de Soefi tempel en de vrij luxe verzorging. Bovendien zijn er twee ervaren begeleiders (v/m).

Het programma is eenvoudig. We starten op donderdag om 11.00 uur en we eindigen op zaterdag om 16.00 uur. Zie onze site voor meer informatie en aanmelden. Aanmelden kan tot 9 mei, of tot we vol zitten.

Datum: Do. 22 t/m za. 24 mei 2014
Tijd: van 11:00 tot 16:00 uur
Locatie: Van Wassenaar tot Katwijk
Prijs: € 475,-

Meer informatie:
www.duindagen.nl
manu@busschots.nl