Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Lichtwerkavond | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Kerstlichtjes + Maria Healingavond

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Kerstlichtjes + Maria Healingavond | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

Vanuit het Moeder Godinnen Hart in de Aarde zal ik voor iedere deelnemer een kostbare Godinnen kerstcode energie-sleutel door mogen sluizen, die iedereen op een individuele wijze zal verder helpen op het Pad naar Eenheidsbewustzijn, afhankelijk van jouw status als lichtwezen op aarde.

Wil jij aan deze Kerstlichtjes avond voor Moeder Aarde deelnemen en deze avond ook persoonlijk benutten om 2014 af te sluiten met een Lichtfrequentie van Vrede & Eenheid in je hart? Geef je dan uiterlijk op vr woensdag 10 december in verband met de energetische voorbereiding van deze Kerstlichtjes-avond.

Tevens het verzoek voor deze avond om allemaal persoonlijk een flinke kaars mee te nemen in een standaard. Hierdoor zullen we in het midden van de *Maria Licht Circle* nog een 2e lichtcirkel kunnen creren van kaarslicht, waar doorheen de Christusstraal van Shamballalicht uitgenodigd zal worden om onze aarde te beschijnen en doorstralen met de Nieuwe Energie voor de wedergeboorte van Jezus tijdens de komende winterwende 21 december en het kerst-LICHT-feest op 25 december 2014 met een uitloop naar 1-1-2015 toe!

Jouw kaars gaat vervolgens mee terug naar huis met de bedoeling om het Licht van het nieuw geboren Christuskind, met de Kerstdagen en daarna, ook in jouw huis te laten schijnen en te verspreiden onder jouw gezin/familie/vriendenkring.

Datum: Wo. 17 december 2014
Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Sterrenpoort
Rosa Sierlaan 14
Oegstgeest
Prijs: € 15,-

Opgave uiterlijk vr woensdag 10 december via onderstaand email-adres. Gaat alleen door bij voldoende deelnemers (maximaal 14), dus kijk in je mailbox op maandag 15 december. Zonder tegenbericht gaat het altijd door en ben je welkom rond 19.45 uur met een kaars in standaard!

Meer informatie:
www.sterrenpoort.com
maria@sterrenpoort.com