Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Lichtwerkavond | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Maria Light Circle

Aangeboden door:
Sterrenpoort Sterrenpoort

Website
E-mail

Alle aanbieders
Maria Light Circle | Sterrenpoort
Aanbieder:
Sterrenpoort

Website
E-mail

De Lichtwereld roept ons allen op om mee te helpen de nieuwe Godinnen energie omlaag te halen, naar het nieuwe eenheidsraster van Moeder aarde en deze nieuwe kosmische energie uit te stralen de wereld in. Dit is waar wij ons allen op voorbereid hebben door alle levens en jaren hieraan voorafgaand.

Vanuit het gebundelde Isis en Maria eenheidsveld worden we deze avonden geleid en omringd, bijgestaan door de engelen, kosmische wezens en vanuit de natuurrijken. Uiteraard zullen de kristallen lichtwezens ook van zich laten spreken via mijn verzameling Crystal skulls welke allen verbonden zijn met hoge kosmische afstemmingen.

Door deel te nemen komt ook jouw spirituele groei in een stroomversnelling en help je Moeder Aarde het Gouden Godinnen-Bronlicht van het Aquarius Tijdperk, gekenmerkt door Vrede & Harmonie, binnen te sluizen, waardoor ook de helende kracht van de natuur weer zijn oorspronkelijke genezende werking terug zal mogen ontvangen. We werken vanuit Eenheidsbewustzijn t.b.v. steen-plant-dier en mens op Moeder Aarde!

Wanneer wij ons zuiveren van karma welke grotendeels opgeslagen ligt in de aarde, kunnen we het contact met onze oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk, waarin al onze talenten en vaardigheden opgeslagen liggen, weer in ons eigen tempo tot onze dagelijkse werkelijkheid gaan behoren. Wacht hier niet te lang mee, want 2014 is bij uitstek een geschikt jaar om dit in versneld tempo toe te laten! Met elkaar vormen we telkens een Light Circle, waarmee we Moeder Aarde helpen met het verankeren van de Nieuwe Tijds Codes. Vanuit de Kristallijnen- en overige Multidimensionale velden zullen we geleid en gevraagd worden onze energetische bijdrage al (mantra) zingend, bewegend, mediterend, uitspreken van teksten of luisterend naar muziek/gechannelde Boodschappen te leveren. Al naar gelang er behoefte aan is zal de avond iedere keer op een geheel eigen wijze vorm krijgen.

Een zelf meegebracht kristal is altijd welkom.

Aanmelden via info@sterrenpoort.com is noodzakelijk i.v.m. maximaal 15 deelnemers. Men is welkom een kwartier van te voren. Vr die tijd ben ik bezig met het voorbereiden van de energie.

Datum: Wo. 12 november 2014
Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Sterrenpoort
Rosa Sierlaan 14
Oegstgeest
Prijs: € 15,-

Meer informatie:
www.sterrenpoort.com
maria@sterrenpoort.com