Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Workshop | Leiderdorp |
Reeds plaatsgevonden

Intu´tief schilderen

Aangeboden door:
Dionne Snellers Dionne Snellers

Website
E-mail

Alle aanbieders
Intu´tief schilderen | Dionne Snellers
Aanbieder:
Dionne Snellers

Website
E-mail

De start binnen het Jule-jaar van de maand Aphrodite, de sensuele godin die Liefde en Passie schenkt. Deze workshop staat in het teken van bewegen op muziek om net zoals Aphrodite het leven te vieren. Vanuit die beweging ga je schilderen op papier.

Gevoel
De uitgangspunten van de workshop zijn ontspannings-oefeningen en geleide meditatie. Hierna ga je in alle rust aan de slag. Vooraf heb ik informatie gegeven over het materiaal en hoe er mee te werken eventueel. Je schildert zonder plan, vanuit de ervaring van de meditatie; puur vanuit je gevoel.

Na ongeveer een uur gaan we gezamenlijk de schilderijen bespreken. Het is vaak meer dan verrassend wat je al schilderend laat zien. Door dit te benoemen, uit te spreken, krijg je meer inzicht in wat er op dat moment binnen je leeft.

Aandacht en eigenheid vind ik belangrijk. Daarom zullen de groepen klein blijven. Mocht je graag een workshop willen met een groepje vrienden, familie, bekenden of individueel, schroom niet contact met mij op te nemen voor overleg of een afspraak.

Datum: Za. 7 juni 2014
Tijd: van 10:00 tot 13:00 uur
Locatie: De oude School
Willem de Zwijgerlaan 1
Leiderdorp
Prijs: € 40,- inclusief materiaal en drinken

Meer informatie:
www.creatiefontdekken.nl//agenda/workshop.php?leeftijd=volwassenen&agenda_ID=6
dionnesnelllers@gmail.com