Het netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in Oegstgeest

| Concert | Oegstgeest |
Reeds plaatsgevonden

Klankmeditatie

Aangeboden door:
Shunkaha Shunkaha

Website
E-mail

Alle aanbieders
Klankmeditatie | Shunkaha
Aanbieder:
Shunkaha

Website
E-mail

Ervaar de rustgevende en meditatieve werking voor lichaam, geest en ziel van klanken en trillingen tijdens het klankmeditatieconcert van Joost Ligthart. De klanken van klankschalen en gongs hebben de eigenschap om los te maken en opnieuw te ordenen, te harmoniseren; je mee te voeren naar een besef van tijdloosheid.

Shunkaha is de klankschalentak van Reformhuis Ligthart waarbinnen Joost Ligthart in 2010 is begonnen met de nu maandelijkse klankschalenconcerten.

Vanaf 19.30 ben je welkom. Het concert begint om 20.00 uur en duurt 60 minuten. Aangezien Joost graag op tijd begint, gaat om 19.55 de deur dicht. Na afloop is er gelegenheid na te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kop thee.

Graag vooraf aanmelden!

Datum: Ma. 12 mei 2014
Tijd: van 20:00 tot 21:00 uur
Locatie: Shunkaha
Terweeweg 84
Oegstgeest
Prijs: € 10,- per persoon

Joost Ligthart
Joost Ligthart is sinds 1996 actief in Reformhuis Ligthart, het bedrijf van zijn grootvader. Sinds hij eind jaren 90 van de vorige eeuw in contact kwam met een klankschaal, is zijn interesse in het werkgebied ervan alleen maar gegroeid. Op dit moment organiseert Joost iedere maand een klankmeditatieconcert en kun je bij hem een afspraak maken voor een behandeling met de gong of klankschaal.

Meer informatie:
www.shunkaha.nl/
info@shunkaha.nl